YALOVA / ÇINARCIK - Esenköy Adnan Kaptan Ortaokulu

Nis

Esenköy Adnan Kaptan İlkokulu 3. ve 4. sınıf öğrencileri İngilizce Öğretmenleri Seda Yılmaz tarafından hazırlanan İngilizce Tiyatro gösterisi izleyenlerden büyük alkış aldı.

Gösteride " Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler" hikayesinin ingilizce versiyonu sergilendi. Öğrencilerimiz hem tiyatroda oynamanın keyfini yaşarken aynı zamanda ingilizceyi "ANLIYORUM" ve "KONUŞUYORUM" mesajını ilettiler.

Öğrencilerimizi ve Öğretmenimizi tebrik ederim.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Belediye Başkanımız Mehmet TEMEL ve Esenköy Jandarma Karakol Komutanımız Gürkan DEMİR'in katılımıyla Esenköy Spor Salonunda öğrenci ve velilerimiz ile birlikte gerçekleştirdik. Bu bayramda emeği geçen tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutlarız.

Mrt

Okulumuzun ilk kez bu yıl katılım sağladığı Okul Takımları Kız Futsal Turnuvalarında okulumuz öğrencileri üçüncü oldular. Emeği geçen öğretmenimiz Sibel TURAN'ı ve takımda yer alan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Esenköy Belediye Başkan Yardımcısı Erdem KÜÇÜK ile Esenköy Jandarma Karakol Komutanı Gürkan DEMİR'in de katılımıyla okulumuz konferans salonunda program düzenlendi. Programda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü münasebetiyle vatanımız uğrunda canını feda eden tüm şehitlerimizi andık. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Türkçe öğretmenimiz Hatice ALTUNYURT öncülüğünde şiir dinletisi yapılmıştır. Şiir dinletisinde hem okulumuz öğrencilerinden katılım sağlanırken hem de okulumuz öğretmenlerinden Hatice ALTUNYURT, Elif ÜNVER, Hatice KURT, Fatma KARAMAN, Tülay DEMİRCİ' de şiir okudular. Okul müdürümüz Eyyüp MUTLU program sonunda "Bizleri sevgi ve duygu dünyasında güzelliklerle dolu şiir yolculuğuna çıkaran şair ruhlu öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum." dedi.  Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü okulumuza Belediye Başkanımız Mehmet TEMEL ve Esenköy Jandarma Komutanı Gürkan DEMİR'in ziyareti ile kutlandı. Okul müdürümüz Eyyüp MUTLU' nun, Belediye Başkanımız Mehmet TEMEL' in ve Jandarma Komutanımız Gürkan DEMİR'in günün anlamını içeren konuşmalarının ardından pasta kesilerek tüm kadın öğretmenlerimize çiçek verildi. Belediye Başkanımız almış olduğu "Eğitime Katkı Ödülü"nü tüm öğretmenlerimiz adına okulumuz müdürü Eyyüp MUTLU' ya armağan etti.

Şbt

TUBİTAK 4006-B BİLİM FUARIMIZ 15-16 Şubat tarihlerinde okulumuzda gerçekleştirildi. Okul Müdürümüz Eyyüp MUTLU'nun açılış konuşması ile başlayan Bilim Fuarımıza Esenköy Belediye Başkanı Mehmet TEMEL, Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim KARABACAK, Esenköy Jandarma Komutanı Gürkan DEMİR, Şube Müdürü Abdülkerim ÖZKÖK, İl ve İlçe okul müdürleri ve okul müdür yardımcıları katıldı. Bilim Fuarımızda emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

"Hayatta en hakiki mürşit ilimdir."

M.Kemal ATATÜRK

Ara

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi Müdürlüğü'nün koordinatörlüğünde Yalova il genelindeki tüm resmi ve özel ortaokullar arası "Oktay Sinanoğlu Fen Bilimleri Yarışması"nda öğrencimiz Omar JUHA il birincisi olmuştur. Bizim bu sevinci ve gururu yaşamamızda emeği geçen tüm öğretmenlerimizi yürekten tebrik ederiz.

Ara

Yalova ilinde düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü anma konulu resim, mektup ve kompozisyon yarışmasında öğrencimiz Zehra ERGÜN il ikincisi oldu. Öğrencimiz ilde düzenlenen etkinlikte Yalova valimiz Dr. Hülya KAYA'dan hediyesini aldı. Emeği geçen öğrencimizi, öğretmenimizi ve velilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

Cumhuriyet Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet yönetimini ilan etmesi anısına her yıl 29 Ekim günü kutlanılan milli bayramdır. 100. yıla girdiğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı bizlerde okulumuz olarak coşkuyla ve heyecanla kutladık. Programda yer alan tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz 11 Eylül Pazartesi itibariyle eğitim- öğretime açıldı. Okulumuzun başlamasıyla birlikte Belediye Başkanımız Mehmet TEMEL ve Okul Müdürümüz Eyyüp MUTLU okulun ilk günü öğrencilerimizin heyecanlarını paylaşırken tüm öğretmen, öğrenci ve velilere yeni Eğitim-Öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundular.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Birinci sınıf ve Anasınıfı uyum haftası 4 Eylül Pazartesi günü başladı. 8 Eylül Cuma günü sona erecek. Öğrencilerimiz bu hafta süresince okula uyum etkinliklerini gerçekleştirecekler. 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında bütün öğretmen, öğrenci ve velilerimize başarılar dileriz.